|   Uw Account   |
 
Airco reinigen Leen Auto APK frequentie Kwaliteits onderdelen  Erkenning voor:
Verwijder de onaangename lucht van uw Airco systeem! Laat uw airco nu reinigen met Wynn's Airco Clean. Bij onderhoud en reparaties heeft Garage Joop Otte een gratis leenauto voor u beschikbaar. De APK frequentie voor lichte voertuigen is gewijzigd. Lees meer hier over Garage Joop Otte monteert originele- of merkonderdelen van OEM kwaliteit. Deze kunnen zijn; Ferrodo, Purflux, Ate, Bosch, NGK, Knecht, AMC e.a     
      Home   Team Leden Onderhoud   APK    Vacature    Afspraak    Contact   Links

        

Wij staan tot uw dienst!  

Joop Otte (L) rondde in 1960 zijn opleiding tot automonteur af, waarna hij startte als automonteur in loondienst. Vele facetten van het autovak waren in die tijd in de werkplaats te vinden zoals;complete motoren revisie, cilinders honen en zuigers en of zuiger veren vernieuwen, versnellingsbak revisie maar ook schade's en bijbehorende spuitwerkzaamheden. In 1970 startte Joop en zijn vrouw Gina aan de Bloemendaalsestraatweg hun eigen garagebedrijf, hij als technicus en zij de administratie. In 1985 werd de APK ingevoerd en Joop was als een van de eerste in de omgeving keurmeester APK. Daar naast heeft hij sinds jaar en dag hoge expertise op het gebied van remmen. Tot op heden blijft Joop up-to-date door het volgen van cursussen en het lezen van vakbladen. Kortom een allround vakman!

Ruben Otte (M) loopt van jongs af aan mee in het garagebedrijf. In het jaar 2000 rondde hij zijn HTS-Autotechniek opleiding af te Arnhem. Vrijwel direct starte hij als Project Engineer Turbochargers voor Mitsubishi Heavy Industries Equipment Europe. In de ontwikkeling van nieuwe automobielen werkte hij nauw samen met de engineers van Saab, Opel, Isuzu, Porsche, Iveco en Fiat. Met deze ervaring in de automobielbranche is hij sinds 2007 uit zijn comfort zone gestapt, en een nieuwe uitdaging aangegaan.

Sinds 2012 is ons team versterkt met Jeffrey (R). Met zijn ruime interesse en hobby's als modelbouw en later brommers en scooters had hij een mooie basis om in het autovak te starten. Inmiddels heeft hij met succes zijn opleiding tot 2de autotechnicus afgerond.

Garage Joop Otte is een Erkend Leerbedrijf Mobiliteitsbranche (Innovam Groep), wij hebben plaats voor 1 stagiere.

 

Je bent beter af bij het onafhankelijke autobedrijf! (zie : BOVAG/ABA)

 

Uw autobedrijf in Haarlem en omgeving!

 
 
2010 Garage Joop Otte, VOF.  Alle rechten voorbehouden. Een bedrijfshandelsnaam.